BROEK OP LANGEDIJK - Museum BroekerVeiling is gesloten voor publiek. Tot in ieder geval 6 april komen er geen bezoekers. Ook alle groepen, vergaderingen, bijeenkomsten zijn geannuleerd, vaak al tot ver in april en mei. Dat betekent een behoorlijke strop voor het museum dat het toch al niet makkelijk heeft. Vandaar dat ze vandaag met een ludieke actie zijn begonnen. Medewerkers en vrijwilligers gaan samen de komende periode veel taarten bakken en bezorgen in Langedijk!

In het museumrestaurant zijn bezoekers al gewend om te genieten van heerlijke verse appel- of monchoutaart. Als je het museum binnenkwam rook je die heerlijke geur al. Nu kan iedereen ook thuis genieten van deze heerlijke verse en huisgemaakte taarten. Voor €15 per taart steun je het museum door deze moeilijke periode. De taarten worden gratis bezorgd in de gemeente Langedijk maar kunnen ook worden afgehaald bij het museum.

Bij het bezorgen en afhalen wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Bestellen kan via het speciale e-mailadres: taart@broekerveiling.nl Of bel naar het museum: 0226 – 313807.