HEERHUGOWAARD - Het TAS Tienerfestival komt er aan! Dit is het gratis festival voor tieners uit de gemeente Dijk en Waard. Het festival is op zondag 7 augustus van 13.30 tot 17.30 uur op het terrein aan het van Eedenplein 3 in Heerhugowaard.


Het TAS-Tienerfestival is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, maar gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken. Lees daarom alles goed door.

Het festival is dus gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn. Je kunt er genieten van artiesten die voor je optredens van zanger Yorrick en zangeres Janina die alle meezingers zullen laten horen, er zijn watergames bij mooi weer, je kunt er kratstapelen, (glitter)tattoos laten zetten, kapsalon, Doe eens raar met je haar is aanwezig, Toos en Trein met hun wc gein en ga zo maar door.

Op het terrein is ook frisdrank, sap, (frituur)snacks, ijs en ander lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren of bij het hek een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 en 8 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip.

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Het TAS-Tienerfestival is een activiteit zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Je kan alleen meedoen als je ouder je aanmeldt via tienerfestivaltas@gmail.com of als je bij de poort een telefoonnummer van een ouder mee hebt voor ons (dit is voor als er calamiteiten zijn en we je ouders even moeten contacten).

Liefst aanmelden via mail want vol is vol. Dus mail naar tienerfestivaltas@gmail.com. Hiervoor zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de VIP-gastenlijst staat.

Het festival gaat bij elk weertype door, we passen de vorm aan het blijft een feest!!