BROEK OP LANGEDIJK - Hoe kan je moeder het beste verwennen? Met chocola natuurlijk! Verwen haar op de speciale Moederdag Verwendag bij Museum BroekerVeiling met een High Chocolate.

Iedere moeder vindt het natuurlijk heerlijk om verwend te worden. Ontbijt op bed en de mooiste zelfgemaakte creaties van haar kinderen in ontvangst nemen. En daarna heerlijk op pad met het hele gezin.

Op zondag 12 mei organiseert Museum BroekerVeiling een speciale Verwendag voor alle moeders met hun gezin. Speciaal op deze dag kunnen moeders genieten van een High Chocolate, een luxe verrassing met koffie of thee en natuurlijk veel lekkere hapjes met chocola in de hoofdrol. Naast deze chocoladeverwennerij krijgen de moeders ook extra aandacht tijdens de veiling en de rondvaart. Aan het eind van de dag ontvangen alle moeders bovendien een kleine verrassing!

Kinderen worden uiteraard ook verwend. Met heerlijke chocolademelk en extra veel slagroom. Ze hoeven niet keurig stil te zitten aan tafel, maar mogen lekker banjeren door het museum of even kijken bij de jonge beesten op het diereneiland. Voor de kinderen die nog een mooi Moederdag cadeau willen maken kunnen terecht bij de kaarsenmakerij om een originele, prachtige kaars voor moeder te maken.

Voor de mensen die graag zelf op avontuur willen is het ook mogelijk om een kano of fluisterboot te huren. De ultieme manier om te genieten van het prachtige Rijk der Duizend Eilanden.

Vanaf 10.00 tot 15.00 uur kan je met het hele gezin genieten van de heerlijke High Chocolate. We serveren dit met koffie of thee (chocolademelk voor de kinderen) en allerlei chocolade lekkernijen, luxe sandwiches en diverse minibroodjes. Graag vooraf even reserveren via horeca@broekerveiling.nl of per telefoon via 0226-313807.

Uiteraard vaart de rondvaartboot op Moederdag ook door het Oosterdelgebied en wordt er geveild in de afmijnzaal. Deelname aan de High Chocolate kost €27,50 per persoon, € 22,50 voor kinderen, inclusief toegang tot het museum. Voor het museum alleen gelden de normale entreeprijzen. Meer informatie kan men vinden op onze website: www.broekerveiling.nl/evenementen