ZUID-SCHARWOUDE - Bij Wijndomein de Koen in Zuid-Scharwoude start men vanaf 1 juli weer met de bekende High Wine! Dit jaar alleen in de wijngaard tussen de druiven en op gepaste afstand.


Wijndomein de Koen (anno 2003) is een wijngaard in het hartje van Langedijk, die sinds 2006 professioneel wijn maakt. Door de jaren heen is het domein uitgegroeid tot 2 hectare grond, verschillende soorten druivenrassen en zijn de wijnen niet alleen in kwaliteit, maar ook in diversiteit ontzettend gegroeid. Vanaf 1 juli verwelkomt Pieter jullie graag weer voor een High Wine op zijn wijndomein en op gepaste afstand tussen de druiven.

En niet zomaar een High Wine! Op vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur zijn jullie welkom. Per ronde – drie in totaal – heb je de keuze tussen twee wijnen en bij elke ronde staan er natuurlijk heerlijke hapjes op tafel. De wijnboer, Pieter, maakt tevens samen met jullie een rondje door de wijngaard en de wijnmakerij, waarbij alle aspecten van het maken van wijn aan de orde komen en je antwoord krijgt op al je wijnvragen!

De druiven zijn inmiddels al weer flink gegroeid en vormen een geweldig decor voor een gezellige en lekkere middag.

Wil je er ook eens lekker tussenuit, reserveer dan snel op info@wijndomeindekoen.nl of neem eens een kijkje op de social media of de website, www.wijndomeindekoen.nl. want het aantal plaatsen is beperkt.