SINT PANCRAS - Na een prachtige zomer met leuke evenementen en mooie dagen om te zwemmen, zonnen en spelen voor menselijke bezoekers, is het op 10 september de beurt aan de hondjes om lekker te komen zwemmen, tijdens het Hondenzwemmen bij Zwembad de Bever!

Op maandag 10 september wordt de jaarlijkse traditie voortgezet en mogen honden, met hun baasjes, lekker komen zwemmen bij de Bever. Het zwembad wordt dan omgetoverd tot een gezellige beestenboel met honden in alle soorten en maten.Van 18.00 tot 19.30 mogen alle honden lekker komen zwemmen.

Behalve spetterende en spelende honden zijn er dit jaar ook wat kraampjes met leuke spullen te koop voor honden. Als de honden (en hun baasjes) zijn uitgezwommen, ligt er nog een leuk presentje voor ze klaar, mede mogelijk gemaakt door Pets Place Alkmaar. Wees er wel op tijd bij, want op=op.

Kosten voor het Hondenzwemmen zijn €2,- per hond. Baasjes en toeschouwers mogen gratis mee zwemmen of kijken naar de zwemmende viervoeters. Het belooft weer een beestachtig spektakel te worden!

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.