BROEK OP LANGEDIJK - Op zaterdag 03 maart a.s. is schrijver Jack de Feyter in De Kameleon, Winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk om zijn nieuwe roman TIJD te signeren.

U kunt van 13.00 tot 16.00 uur vragen stellen over het schrijfproces en over TIJD en een gesigneerd exemplaar aanschaffen.

TIJD

TIJD is de roman van Jack de Feyter en vertelt het verhaal van een zelfkritische man van zeventig, eigenaar van een wijnwinkel annex proeflokaal, die besluit in zijn eentje een maand naar Parijs te gaan, waar hij als jongeman naar toe vluchtte vanuit het dan nog provinciale Alkmaar. Deze avontuurlijke oldtimer met een bescheiden toekomstverwachting loopt door het Parijs van nu en overdenkt de jaren vanaf zijn eerste verblijf daar tot heden. TIJD is een roman waarin de hoofdpersoon met enige humor, weemoed en eerlijke zelfspot de jaren aan zich voorbij ziet gaan.

Tijd is voor veel mensen een factor geworden, ook voor Jack: 'Eens temeer vraag ik me af, hoeveel tijd me nog is vergund voordat voorgoed het licht uitgaat en er niets meer valt te ontdekken. Ik moet opschieten.'

Voor de lezers die de dagboeken van Hendrik Groen verslonden hebben, is TIJD een aanrader.