LANGEDIJK - Op zaterdag 2 november opent Common Heroes voor het eerst haar deuren voor bezoekers. Common Heroes is de nieuwe Personal Training loft aan de Bijlestaal 66 van Sam en Cees de Geus. Zij waren al eigenaar van 24/7 Personal Training, wat gevestigd was binnen De Geus sport.

Een nieuwe locatie, vraagt om een nieuwe naam. En om Langedijk te laten weten dat ze er zijn, hebben ze verspreid door Langedijk verschillende borden langs de kant van de weg laten hangen. Helaas zijn de borden het doelwit geworden van vandalisme. Langzaam aan worden één voor één alle borden vernield. Bij de eerste paar borden denk je nog aan toeval, maar inmiddels zijn er binnen een week al 8 borden volledig vernield.

"Wij zijn erg teleurgesteld in de situatie. We werken dag en nacht om ruim 150 mensen wekelijks te voorzien van goede trainingen en daarnaast doen we er alles aan om een prachtige nieuwe locatie te openen. Als je dan geld steekt in mooie reclame, is het zuur dat iemand anders ons dat niet gunt en de boel molesteer", aldus Sam de Geus-Schram.

"Gelukkig weerhoudt het ons niet van onze plannen. Sterker nog, het zorgt ervoor dat we met extra veel energie uitkijken naar onze open dag waarop iedereen welkom is. We vragen onze medebewoners om een oogje in het zeil te houden en de vandalen nodigen we uit voor een bokssessie en een kop koffie."

Common Heroes personal training, open dag op 2 november tussen 11.00/14.00.