HEERHUGOWAARD - Komende zaterdag 27 mei opent Saniwaard Sanitair en Tegels haar deuren voor het eerst aan de J.J.P. Oudweg 1 te Heerhugowaard. Een ieder is welkom tijdens de feestelijke opening.


Saniwaard is gespecialiseerd op het gebied van sanitair en tegels en eigenaar Artak Hakopov kijkt dan ook uit naar de opening van komende zaterdag. "Wij zijn al weken bezig met klussen en alle voorbereidingen en vanaf zaterdag is het dan eindelijk zover dat wij onze klanten, leveranciers en andere belangstellenden kunnen ontvangen in onze nieuwe zaak."

Hakopov is zichtbaar trots op hetgeen is neergezet en met recht want de zaak staat inmiddels vol met tal van prachtige kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair. "Kwaliteit wordt onze belangrijkste pijler, maar ook snel en efficiënt werken met ons vaste team van vakmensen. Mede door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij garanderen dat een badkamer binnen vier weken na aankoop kunnen monteren."

Wie benieuwd is naar de producten van Saniwaard Sanitair en Tegels is komende zaterdag 27 mei van harte welkom tijdens de opening aan de J.J.P. Oudweg 1 op Bedrijventerrein Beveland in Heerhugowaard.

Vanaf 09.30 uur wordt u van harte welkom geheten onder het genot van een drankje en een hapje.