BROEK OP LANGEDIJK - Alhoewel 2019 nog maar net is begonnen zoekt het Projectkoor Langedijk en omstreken vocalisten.

Het idee voor dit project komt van zanger/dirigent Arwin Kluft. Samen met de hulp van Anja Eilander zijn de voorbereidingen voor dit koorproject inmiddels gestart.
Het doel is om zangers en zangeressen uit Langedijk én omringende gemeentes bij elkaar te brengen om in het weekend van 13, 14 en 15 december onder leiding van de inspirerende dirigent Arwin Kluft het indrukwekkende Amerikaanse kerstoratorium "And on Earth… Peace" uit te gaan voeren. Met andere woorden, een concert van en voor de inwoners uit de regio. Het is de bedoeling een koor samen te stellen dat na een beperkt aantal repetities een geweldig concert ten gehore brengt. Tijdens de concerten zal het koor worden begeleid door een orkest van ongeveer 15 personen. De repetities starten na de zomervakantie en zullen naar alle waarschijnlijkheid op zaterdagochtend plaatsvinden.

Op 2 februari a.s. is er in de Trefpuntkerk een informatieochtend waarbij één en ander zal worden toegelicht. Tevens worden er dan audio-fragmenten ten gehore gebracht. Aanvang van de info-ochtend is 10.00 uur, adres: Dorpsstraat 41a, Broek op Langedijk.

Om een zo evenwichtig mogelijke koorbalans te creëren is de hoop dat ook de mannen enthousiast zijn om aan dit project deel te nemen. Voor iedereen geldt dat een beetje zangervaring wel een pré is.

Voor meer informatie en opgave kunt u op de website kijken. www.projectkoorlangedijk.nl