SINT PANCRAS - Een vrolijk zonnetje en warme dagen, daar zijn er deze zomer genoeg van. Het prachtige weer brengt veel zwemmers naar Zwembad de Bever, zo veel zwemmers dat er dit seizoen al 40.0000 bezoekers zijn geweest!


Na een minder goede zomer van 2021 met veel slecht weer en coronaregels mogen we dit jaar niet klagen, mooie dagen in overvloed en zelfs een hittegolf! Het mooie weer brengt veel mensen naar de Bever, zo afgelopen zondag ook de 40.0000ste bezoeker van 2022!

Om 12.30 kwam de 12-jarige Rimas Ghrer met haar zus Sandy (13) en broertje Taim (11) zwemmen bij de Bever, zoals ze bijna elke dag doen. Maar dit keer was ze niet zomaar een bezoeker, maar de 40.000ste! Dankzij haar zus, die haar pasje altijd als eerste laat scannen als ze naar de Bever komen.

Rimas werd naar de toren geroepen en van harte gefeliciteerd door de badjuffen. Ze kreeg een mooie bos bloemen, een leuke handdoek, een Bevertas en natuurlijk een abonnement voor 2023, waar ze goed gebruik van zal maken.

Rimas was erg verrast maar heel blij met haar prijs. Het gezin van Rimas is een aantal jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland gevlucht. Vorige zomer hebben zij en haar broer Taim bij de Bever hun zwemdiploma gehaald, en sindsdien zijn ze niet meer bij het zwembad weg te houden.

Ook het personeel van de Bever is heel blij met het prachtige weer en de 40.000ste bezoeker. Het is hard werken met die warme dagen, maar ook erg gezellig en zeker de moeite waard als ze zien hoeveel blije mensen er naar het zwembad komen.

Zwem4daagse terug van weggeweest

Dit seizoen gaan alle activiteiten weer van start, zo ook de Zwem4daagse!

Deelnemers kunnen van 22 t/m 26 augustus vier keer een afstand (250 of 500 meter) komen zwemmen om die felbegeerde medaille te halen.

Van 15.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 20.00 zitten de tellers klaar om de gezwommen baantjes te tellen. Na het zwemmen is er elke dag een spel en wat lekkers voor de deelnemers. Aanmelden kan bij de Bever.

In de zomervakantie is de Bever op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 20.00 open en in het weekend van 11.00 tot 17.30. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen vroege vogels van 07.00 tot 10.00 banen komen zwemmen. Kortom, genoeg gelegenheid om lekker te komen zwemmen deze vakantie!

Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of op de social media kanalen!

Facebook: https://www.facebook.com/ZwembaddeBever/

Instagram: @zwembaddebever