BROEK OP LANGEDIJK - Wekelijks nieuwe items, kleine inkoop, Mt 36 t/m 48, O.a. Yest en Ivy Beau, klantvriendelijk Na een heftige periode door borstkanker besloot Ilse alles uit het leven te halen wat het te bieden heeft en haar droom te laten uitkomen. “In een periode als deze ga je nadenken over het leven. Wat heb je meegemaakt en wat wil je nog bereiken? Met de energie die over was begon ik aan het uitwerken van mijn droom. Om het te combineren met mijn gezin ben ik begonnen met een website zodat ik vanuit thuis kon werken maar dat was snel al niet meer te doen. De dozen stapelden zich op en de ruimte werd te klein.

Met de steun van mijn man André en vriendin Suzanne kon ik vrij snel de volgende stap realiseren. Ik ben erg blij met het mooie pand op deze prachtige locatie met gratis parkeer gelegenheid om de hoek. (Dorpsstraat 2A)

Trots op alle leuke en lieve reacties en blij om te horen dat ook de bewoners van Broek op Langedijk het leuk vinden dat kleine ondernemers zich weer vestigen in het dorp (Bij eventuele ruimte onderstaande nog toevoegen)

Miss Jacks Fashion | Dorpsstraat 2A 1721 BK Broek op Langedijk 0226 - 427707
www.missjacksfashion.nl