BROEK OP LANGEDIJK - Bij Common Heroes zit men niet stil. Na twee maanden lang ruim 25 virtuele lessen per week en dagelijkse vele Zoom trainingen gegeven te hebben via verschillende media kanalen, heeft men op 2 juni de deuren op geheel unieke wijze heropend.


Door middel van het plaatsen van een grote overkapping op het ruime parkeerterrein heeft men een heuse buitenfitness weten te creëren. 'We gaan verder dan het verslepen van losse materialen, we hebben letterlijk binnen naar buiten gehaald', adlus Sam de Geus

'De oldschool Amerikaanse buitenfitness, maar dan met de "Geusiaanse" gezelligheid die mensen van ons gewend zijn.'

'Hoe bijzonder was het om de afgelopen maanden te zien hoeveel mensen buiten op verschillende manieren met hun conditie en vitaliteit aan de slag gingen. Maar als je wil werken aan spiermassa, dan heb je echt apparatuur en vooral gewichten nodig.

Gelukkig hebben wij op deze manier gehoor kunnen geven aan de grote behoefte van onze leden om weer lekker als vanouds te kunnen fitnessen.

De eerste dag was een feestje om open te zijn, mensen kwamen huppelend binnen. "Ik kan wel huilen" zei een klant tegen mij. "Ik heb ADHD en ik heb me zó ellendig gevoeld". Daar doen we het voor.

En nog steeds is het elke dag gezellig. Hoewel het natuurlijk niet helemaal is zoals men is gewend, heeft het ook een hoop voordelen. Je traint lekker in de buitenlucht, genoeg zuurstof en er staat altijd een comfortabel windje.

Afsluiten met een kop koffie op ons nieuwe terras en je sportbeleving is compleet.

Bijkomend voordeel is dat de verbouwing nu ongestoord door kan gaan, zonder dat klanten daar last van hebben. 1 november openen wij de deuren van ons volledig vernieuwde sportcentrum. Wij kijken er enorm naar uit.'

https://commonheroes.nl/