ALKMAAR - MEE & de Wering start in september in Schagen en Alkmaar met een Assertiviteitstraining. Deze cursus is voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die beter voor zichzelf willen opkomen.


Een assertiviteitstraining wat voor jou als je niet durft te laten merken als je het ergens helemaal niet mee eens bent of vaak doet wat anderen willen omdat je bang bent dat ze je anders niet aardig vinden. Of als je vaak ergert maar je kritiek niet op een goede manier kunt uiten.


Je leert er op een meer bevredigende manier opkomen voor jouw behoeften en wensen, waarbij je ook rekening houdt met de ander. Ook krijg je inzicht in je eigen gedachten en gedrag, en de invloed hiervan op jouzelf en anderen.


We gaan in Langedijk op dinsdag 28 september van start. De bijeenkomsten vinden acht keer plaats van 09.30 -12.00 uur in de Binding, Bosgroet 2.
In Alkmaar starten we op maandag 4 oktober, dan komen we acht keer samen tussen 19.00 en 21.30 uur op het kantoor van MEE & de Wering aan de Hertog Aalbrechtweg 18 in Alkmaar.


De groepen worden begeleid door twee maatschappelijk werkers.


Je kunt deelnemen als je in de gemeente Alkmaar, Bergen, Heiloo, Langedijk of Schagen woont. Aanmelden is mogelijk tot maandag 20 september.
De kosten zijn € 15,00, die je contant kunt betalen bij de eerste bijeenkomst.