BROEK OP LANGEDIJK - De Nelson Schoenen winkel is de afgelopen weken intensief verbouwd en opent vrijdag 17 december 2021 weer de deuren. De Nelson winkel in het winkelcentrum Broekerveiling heeft een echte metamorfose ondergaan en het vertrouwde team staat klaar om de vele vaste klanten weer te ontvangen.


Service en beleving
Nelson is al lang gevestigd in winkelcentrum Broekerveiling en deze vernieuwde winkel zal zeker in de smaak vallen bij de vaste (en nieuwe) klanten. ‘Met onze mooie schoenencollectie van populaire merken als Dr. Martens, Timberland, Ecco en Skechers heeft onze klant een ruime keuze. Wij willen onze klanten als vanouds verwelkomen in onze winkel maar dan nu in een nieuwe omgeving en op gepaste afstand’, aldus Judith Buis de filiaalmanager van de vernieuwde winkel.

Verbouwing
De winkel is omgetoverd tot een prachtige winkel met het vernieuwde Nelson jasje. Zo heeft het een moswand waarop onze mooie collectie wordt gepresenteerd en is de winkel voorzien van open etalages, dit zijn wel de grootste veranderingen tot nu toe. Daarnaast heeft de kindercollectie in een eigen gedeelte in de winkel, is er veel ruimte voor de herencollectie waar nieuwe merken aan toe zijn gevoegd en is er een brede damescollectie van comfortabele merken als ECCO en Gabor tot fashion merken als Dr. Martens, Panama Jack en Timberland.

Over Nelson Schoenen
Met ruim 100 Nelson winkels en de succesvolle online webshop nelson.nl is Nelson Schoenen één van de grootste schoenretailers van Nederland. Binnen de brede collectie voor dames, heren en kinderen slaagt de klant bij Nelson zowel voor populaire merken als voor een aantrekkelijke private label collectie volgens de actuele trends. In de 13 Nelson premium stores gevestigd op belangrijke A-locaties in de grote steden in Nederland, wordt de collectie aangevuld met hoog segment fashion merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss en Steve Madden. Dankzij de duidelijke omnichannel-strategie gericht op beleving, service en innovatie staat de klant overal centraal, waar je Nelson ook tegenkomt. Naast de eigen verkoopkanalen biedt Nelson een deel van de collectie ook aan via online warenhuizen als Wehkamp, Bol.com, Kleertjes.com en Zalando.