ALKMAAR - Na een geslaagde 1e editie organiseert Vrienden van Noordwest op dinsdag 5 september de 2e editie van Noordwest Tour de Friends. Een leuk en uniek sponsorfietsevent in het ziekenhuis in Alkmaar. Fiets jij met ons mee?


Beweegboxen
Het fietsdoel van deze editie is het realiseren van beweegboxen op de verpleegafdelingen van Noordwest. Afhankelijk van het ingezamelde bedrag wordt de inhoud van de boxen samengesteld met onder andere zandzakjes, verschillende ballen, gewichten, ballonnen en weerstandsbanden. Dit brengt patiënten van jong tot oud op een leuke manier in beweging en helpt hen bij een sneller herstel.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden voor Noordwest Tour de Friends kan via https://vriendenvannoordwest.nl/tourdefriends/voor 1 (of meer) van de 4 rondes van 50 minuten.
Op deze pagina vind je ook meer informatie. De 1e ronde start om 16:00 uur en de laatste om 19:00 uur. De bijdrage is € 25,- voor ronde 1, 2 of 3 en € 100,- voor businessronde 4. Tip: laat je sponsoren. Na afloop is er een smoothie en een Tour-medaille. De businessronde sluit af met een netwerkborrel en gezonde hapjes en drankjes. Leuk detail: als deelnemer trap je mee op de fietsen die gebruikt worden door onze patiënten. Je fietst in je eigen tempo. Iedereen kan meedoen.

Vrienden van Noordwest
Vrienden van Noordwest maakt waardevolle voorzieningen mogelijk voor de patiënten van Noordwest Ziekenhuisgroep. Voorzieningen die een verblijf in het ziekenhuis een stuk aangenamer maken, maar die niet betaald kunnen worden vanuit de reguliere ziekenhuisbudgetten. Bijvoorbeeld wand- en vloerprojecties, VR-brillen en beweegsystemen met virtuele fietstochten. De hulp van sponsoren en donateurs is daarbij onmisbaar.