SINT-PANCRAS - Onder het motto “Waar doe jij het voor?” laten zes lokale ondernemers, allen werkend vanuit hun hart, op zaterdag 7 september zien wat hun drijft en inspireert. Tijdens een open dag bij B&B De Oude Walnoot in Sint Pancras kan een ieder langskomen voor een korte workshop, een bezoekje aan een groentekar met natuurvoeding, een ritje op een houten fiets, een kijkje in de romantische B&B of gewoon voor wat inspiratie en een mooi gesprek met een van de ondernemers. De ondernemers nemen allen een eigen plekje in de tuin in en tonen allen vol trots hun producten en diensten. Je herkent ze snel genoeg aan hun IAMmozi t-shirt.

In de middag is er live-muziek in de tuin en worden er lekkere hapjes uitgedeeld van Minca’s Kookkunst op Maat. Om 15 uur wordt een unieke doorgeef-toekomst-stoel, geïnitieerd door Hart Op Groen en gemaakt door ontwerper/meubelmaker Jan Gunneweg, overhandigd aan Mariska de Boer van B&B De Oude Walnoot. De toekomst-stoel zal daarna iedere maand worden doorgegeven aan een volgende ondernemer. Een stoel met een boodschap, welke tijdens de lancering om 15 uur verder wordt toegelicht.

De zes ondernemers die deze open dag organiseren zijn: Hendrik Jan de Boer (Coachpraktijk Levenswerk), Jan Gunneweg (Ontwerper & Meubelmaker), Marije van der Stelt (Hart op Groen & Circus Circulair), Mariska de Boer (B&B De Oude Walnoot), Minca van Mossel (Minca’s Kookkunst op Maat) en Monique Molenaar (IAMmozi). Verder is er ondersteuning van Michiel Hoogendijk en Martijn Sikkens (muziek) en Christa Boots (natuurvoedingsdeskundige).

Het programma is als volgt:
10:00 – 13:00 Open tuin, presentaties en workshops
13:00 – 14:00 Besloten lunch voor ondernemers
14:00 – 15:00 Open tuin, live muziek, ontmoeten
15:00 – 15:30 Lancering Toekomst Stoel
15:30 – 17:00 Open tuin, muziek, hapjes en drankjes

Wil je langskomen? Je bent van harte welkom, maar kom wel op de fiets vanwege de drukte tijdens de Nazomerfeesten en de Wielerronde van Sint Pancras. Adres: Bovenweg 40 in Sint Pancras