LANGEDIJK - Op 12 juni wordt weer een Midzomermaaltijd gehouden in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk voor mensen met niet zo’n dikke portemonnee, die toch wel eens lekker uit eten willen. Een aantal uitstekende (amateur)koks gaan het uitgebreide buffet verzorgen.

De maaltijd wordt georganiseerd vanuit Stichting Present, die als doel heeft om bruggen te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Present is een soort makelaar in vrijwilligerswerk; daarbij bieden ze vrijwilligers de mogelijkheid om zich in eigen omgeving in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, lichamelijke of geestelijke beperkingen of en sociaal isolement (mensen die zich eenzaam voelen). Met name deze laatste groepen mensen worden ook van harte uitgenodigd voor de maaltijd. En een flinke groep vrijwilligers zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. De start is om 16.30 uur (Dorpsstraat 41, 1721 BB Broek op Langedijk).

Wilt u graag aanschuiven? Geef u dan op bij: midzomermaaltijd@gmail.com Er wordt niet gecheckt hoe dik of dun uw portemonnee is en ook niet of u wel of niet eenzaam bent.De inschrijving sluit op 5 juni.