NOORD-SCHARWOUDE - Bereid je voor op een revolutie in de manier waarop je boodschappen doet, want Boeren & Buren komt naar Noord-Scharwoude! šŸŽ‰

Op woensdagmiddag 17 april gooien we de deuren van de Buurderij aan de Kokkel 18a wagenwijd open voor een feestelijke opening die je niet wilt missen. Maak kennis met je mede-Buren en de fantastische producenten, laat je smaakpapillen dansen tijdens de proeverij en neem je allereerste verse boodschappen mee naar huis.

Boeren & Buren is niet zomaar een manier van winkelen; het is een beweging die de consument rechtstreeks verbindt met lokale boeren. Dit betekent supervers, lokaal en duurzaam voedsel voor jou, en een eerlijke prijs voor de producent. Het is een win-win voor iedereen!

In Frankrijk, waar het allemaal begon, is het concept uitgegroeid tot een enorm succes met meer dan een miljoen leden en 800 Buurderijen. En nu waait deze frisse wind ook door Nederland, met Noord-Scharwoude als een van de nieuwste aanwinsten.

Boeren & Buren is opgericht met een nobel doel: lokale landbouw een boost geven en de overstap naar duurzame landbouw versnellen. Door de keten te verkorten, krijgen boeren de kans om zelf hun prijzen te bepalen en ontvangen ze het leeuwendeel van de verkoopprijs. Dat is pas echt eerlijk!

Elke week kun je genieten van verse producten, rechtstreeks van de boer en ambachtelijke producenten.Dit systeem zorgt voor transparantie, hernieuwde banden en een gezellige community. En het assortiment? Dat is een smakelijke parade van verse groenten, seizoensfruit, ambachtelijk brood, zuivel, vleeswaren en nog veel meer.

Word lid van de Buurderij Noord-Scharwoude en bestel en betaal gemakkelijk via het online platform Boeren & Buren. Elke woensdag tussen 16:00 en 18:00 uur kun je jouw bestelling ophalen bij Pilates Studio To Flow in Noord-Scharwoude, vers en klaar om te genieten. En het mooie is: alles wordt op bestelling geoogst of bereid, dus geen overschotten of verspilling.

De Buurderij in Noord-Scharwoude wordt met liefde georganiseerd door Antoinet de Jong eigenaar van Pilates Studio To Flow en nu ook Buurderij verantwoordelijke Noord-Scharwoude.Als je net als zij dol bent op heerlijk en gezond eten, graag contact maakt met anderen en bij wilt dragen aan een vernieuwende manier van consumeren, dan is Boeren & Buren jouw plek!

Voor meer informatie, bezoek de https://boerenenburen.be/nl/assemblies/14412 en word lid van jouw Buurderij. Laten we samen het verschil maken! šŸŒ±