LANGEDIJK - Team Langedijk doet al jaren mee met de Roparun om geld in te zamelen voor kankerpatienten. Zij organiseert de Langedijker Run, maar nu ook een nieuw evenement: De 24 uur van Langedijk. Dit evenement zal gehouden worden op 6 en 7 september.

De 24 uur van Langedijk is een spinningmarathon met als doel door middel van samen sportief en maatschappelijk betrokken zijn:
- lokale verenigingen de mogelijkheid bieden de clubkas te spekken met minimaal € 1.440,-
- geld inzamelen voor onze, kanker gerelateerde, goede doelen
- aandacht vragen voor sport en de lokale vereniging die dit aanbieden

Ben je lid van één van de lokale verenigingen? Informeer hen over deze mogelijkheid om jullie clubkas te verrijken! Meldt je vervolgens bij hun aan als fietser en ga op zoek naar sponsors!

Op 12 juni a.s. om 20.00 uur organiseren wij een informatie avond voor de verenigingen over dit event. Hiervoor aanmelden kan via info@teamlangedijk.nl

Bijzaak maar niet minder belangrijk

De fietsers vinden het uiteraard leuk om te worden aangemoedigd. Daarom zijn ook bezoekers van harte welkom op 6 en 7 september. Gedurende dit event wordt het een gezellige bedoening op de Broekerwerf met eetkraampjes, clinics, demonstraties, muziek en een drankje (grotendeels ingevuld door de verenigingen en ook hiervan gaat de opbrengst naar de verschillende clubkassen en onze goede doelen.)

www.teamlangedijk.nl