NOORD-SCHARWOUDE - De coronacrisis heeft er dusdanig ingehakt dat Partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude vanaf 8 december de deuren definitief sluit. Uitbater Michele Stolk heeft zelf een week eerder de knoop al doorgehakt. Ze geeft aan dat ze na de eerste coronagolf nog wel hoop had dat het goed zou komen, maar de tweede golf is teveel geweest daar de kosten niet meer tegen de baten opwegen.


Afgelopen dinsdag liet Stolk op de Facebookpagina van het partycentrum al weten dat het gedaan was. 'Helaas hebben we moeten besluiten om daarna Concordia te sluiten. Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Concordia, in de tijd als medewerker en zeker in de tijd als uitbater. Ik wil jullie daarom hartelijk bedanken voor jullie trouwe bezoek. Ook wil ik mijn collega’s Frida, Nick, Dirk en onze oproepkrachten hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen. We zullen elkaar vast nog zien op het dorp of hopelijk in de toekomst bij een collega horeca bedrijf.'

Na de tweede sluiting richtte Concordia zich nog op afhaalmenu's in het weekend, maar ook die bron van inkomsten woog niet op tegen de maandelijkse lasten die de onderneming had. Daarom werd vorige week besloten om de boel te sluiten en trekt Michele na het opruimen en inpakken dinsdag de deur defintief achter haar dicht.

Stolk, die zeven jaar verbonden was aan Concordia waarvan de laatste drie jaar als uitbater weet nog niet wat de toekomst gaat brengen. Ze heeft nog een baan voor 16 uur, maar hoopt dat als de situatie ooit weer normaal is toch weer in de horeca terecht te komen aangezien daar haar passie ligt.