Naast de grote gezondheidsgevolgen zorgt het virus inmiddels ook op heel veel plekken voor grote financiële schade. Sommige sectoren worden buitensporig zwaar getroffen maar er zijn ook sectoren die profiteren van deze situatie, door bijvoorbeeld een veranderend consumentengedrag. De technieksector bevindt zich er tussenin.


Als totaalinstallateur, binnen de technieksector, opereren wij zowel op de particuliere als op de B2B markt. Tussen deze twee markten zijn de verschillen nu duidelijk te zien. Daar waar de nieuwbouw nog op toeren draait, zien we veranderingen op de particuliere markt. Zeker tijdens de opkomst van het virus, werden afspraken soms door klanten verplaatst naar een latere periode in het jaar. Heel begrijpelijk! Men was bezorgd en er waren nog veel onduidelijkheden over hoe we konden ‘dealen’ met dit virus. Nu, een aantal maanden later, wetende dat het virus voorlopig nog ‘onder ons’ blijft, zijn we een aantal stappen verder. Met input van o.a. onze brancheorganisatie Techniek Nederland, hebben wij een corona protocol opgesteld en is onze dienstverlening aangepast. Het protocol heeft voor ons twee belangrijke uitgangspunten, namelijk: ter bescherming van onze klanten en ter bescherming van ons personeel. Want…, ons bedrijf kan alleen voortbestaan als ons personeel gezond blijft en onze klanten vertrouwen hebben in onze aanpak.

Hoewel wij al onze werkzaamheden als totaalinstallateur, conform de maatregelen uit ons protocol, blijven uitvoeren, hebben wij de volgende twee activiteiten aangepast in onze dienstverlening:
1. Balieverkoop is gesloten tot nader order (onderdelen, producten, materiaal en materieel). Heeft u toch iets nodig? Dan vragen wij u vooraf een afspraak te maken via: 072-5760730;
2. Het spontaan ontvangen van klanten, vertegenwoordigers of anderen op kantoor/werkplaats, zonder vooraf gemaakte afspraak, kan tot nader order geen doorgang vinden. Wilt u toch een gesprek met ons, dan vragen wij u vooraf een afspraak te maken via: 072-5760730.

Op onze website staat inmiddels een summiere samenvatting van de aangepaste dienstverlening en ons corona-protocol. Binnenkort verschijnt de uitgebreide versie.

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid toe en staan, ook in deze gekke tijd, voor iedere installatieklus voor u klaar!

Installatiebedrijf P. Bruijn
Flemingstraat 37
1704SL, Heerhugowaard

Tel: 072 – 57 607 30
Fax: 072 – 57 607 39
E-mail: info@pietbruijn.nl