BROEK OP LANGEDIJK - Met nog een paar dagen te gaan is het nieuwe projectkoor Regio Vocaal klaar voor de concerten op 14 en 15 december in de Trefpuntkerk.


Aan het enthousiasme van de deelnemers zal het niet liggen. Alle betrokkenen, zo'n 130 personen, zijn vast besloten om er een prachtig kerstconcert van te maken. "Het is een gevarieerd gezelschap, mensen die al in diverse koren of orkesten uit de wijde omgeving zingen en spelen maar zich speciaal voor dit project hebben aangemeld". aldus de dirigent Arwin Kluft. " Tijdens de repitities bleek de saamhorigheid groot en dat komt de muziek ten goede."

Het muziekstuk wat wordt gebracht heet "And on earth…Peace". Een indrukwekkend doorlopend Amerikaans werk met verrassende arrangementen van bekende en minder bekende kerstnummers ondersteund door een prachtig georkestreerde begeleiding. Dat de titel van dit muzikale werk, met de huidige turbulente wereld, wel heel toepasselijk is berust volledig op toeval.

Het Kerstconcert van het projectkoor Regio Vocaal is op 14 en 15 december. Aanvang resp. 20.00 en 14.30 uur.

Koor van 90 personen, orkest, twee solisten en twee vertellers. Algehele leiding, Arwin Kluft. Met medewerking van Vocal Group Close-up uit Alkmaar op zaterdagavond en het popkoor Your Song uit Sint Pancras op zondagmiddag. Locatie; Trefpuntkerk, Dorpsstraat 41a, Broek op Langedijk
Reserveren en info via www.regiovocaal.nl