OUDKARSPEL - De Provincialeweg (N504) in Oudkarspel is tussen de Schagerweg (N245) en de Westelijke Randweg in beide richtingen afgesloten op woensdag 3 augustus.


Tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur de volgende ochtend is de weg dicht. De provincie voert onderhoud uit aan het asfalt, zodat de weg weer even mee kan.

Omleiding

Breekland Bedrijvenpark is vanaf de Schagerweg (N245) bereikbaar. Na de rotonde bij Breekland is de N504 gestremd. Het verkeer wordt omgeleid via de Schagerweg (N245) en de Westelijke Randweg, en vice versa .

Aannemer

De gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans voert de werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Kijk op www.noord-holland.nl/Alkmaar of op de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).