NOORD-SCHARWOUDE - In augustus 2017 werd Bakery Tesselaar geopend. Bij binnenkomst van de shop kunnen klanten aan de rechterkant terecht voor een hapje of een drankje. De Bakery heeft ruime keuze uit warme en koude broodjes, snacks, verse sappen, warme dranken en frisdrank. Naast afhalen is het ook mogelijk om rustig in de lunchroom je broodje of iets dergelijks te nuttigen.

Sinds 1 september is de lunchroom ook begonnen met een online bestelservice waarbij men via internet/App kan bestellen. Zij kunnen de bestelling dan zelf komen ophalen of thuis laten bezorgen. Dit is niet alleen bedoeld voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij de Bakery terecht om bijvoorbeeld voor een lunch

op de vrijdagmiddag of tijdens een vergadering.

De openingstijden van de Bakery, die inmiddels dus al meer dan een jaar bestaat, zijn doordeweeks van 10.00 tot 17.30 uur, terwijl het bezorgen tot 16.00 uur mogelijk is. Op de zaterdag is de lunchroom tussen 10.00 en 17.00 uur geopend, echter is er dan nóg geen bezorgdienst.

Kijk voor meer informatie over online bestellen en het aanbod op www.lunchenbijtesselaar.nl. Het doorbellen van een bestelling kan via 0226-745575.

Total Tankstation Tesselaar is te vinden aan de Spoorstraat 136 in Noord-Scharwoude.