BROEK OP LANGEDIJK - Bij Slagerij Jilles Kramer kan je terecht voor de lekkerste grillworst en filet americain, maar ook zoveel meer lekkers.

Zo zijn de belegde broodjes erg populair, broodje carpaccio, gezond en filet speciaal zijn de meest verkochte broodjes. Nieuw in het assortiment zijn de broodjes Vitello Tonnato, New York BLT & Serrano Speciaal.

Voor de gezellige avondjes maakt men heerlijke gourmetschotels, de luxe schotel is echt een aanrader om met een klein gezelschap heerlijk te genieten. Een stel vrienden uitnodigen, muziekje aan, kaarsje aan, gourmetstel op tafel, en lekker vlees van de slager.

Iedere week heeft men een aantal lekkere aanbiedingen, welke staan op de facebookpagina, website en gewoon lekker in de toonbank. De verkoopsters vertellen graag hoe je het lekker kan bereiden, en waar je het mee kunt combineren.

Voor verjaardagen, jubilea, bruiloften of andere partijen kan men u voorzien van heerlijke buffetten met saté, russisch ei schotel, carpaccio, italiaanse lasagne of een lekker winters buffet met erwtensoep en boerenkool, kom gerust eens vragen in de Slagerij! Afgelopen tijd heeft men een bruiloft mogen voorzien, maar ook voetbalteams en bedrijfsfeestjes.

Bij Slagerij Jilles Kramer werkt men met een fijn team, er moet hard gewerkt worden, want de toonbank moet natuurlijk vers en lekker gevuld zijn. Daarnaast maakt men veel producten zelf, zoals de grillworsten, kilo’s filet americain, diverse lekkere salades, ketelverse erwtensoep, gebraden spareribs en gebraden rosbief. Doordat de zoon van Jilles en Martine coeliakie heeft, zijn wij gespecialiseerd geworden in glutenvrije slagersproducten. Mocht je glutenvrije wensen hebben, heel veel producten maken wij glutenvrij! Bijvoorbeeld onze huisgemaakte salades, grillworst, filet americain, rookworsten, maar een glutenvrije gepaneerde schnitzel kunnen we ook maken.

Slagerij Jilles Kramer zit in het winkelcentrum de Broekerveiling, met daarnaast een heerlijk groenteboertje, bakkerij Kerssens en sinds enige tijd ook Kaasboer Bertus, een heerlijke vershoek!

www.jilleskramer.nl