KOEDIJK - Je onderneemt allemaal leuke dingen, geniet van je leven en toch mis je iets. Eigenlijk heb je heel erg veel zin om dingen samen met een maatje/een fijne liefde te ondernemen.

Tijdens een speed date avond krijg je de kans om in korte tijd meerdere mensen te ontmoeten, iemand in de ogen te kijken, voelen of het klikt en misschien zit er wel iemand voor je tussen waar je nog een keer mee afspreekt.

Wat kun je verwachten van deze avond?
Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor je klaar en kun je alvast een beetje rond kijken of een gesprekje aangaan. Om 20.00 uur start het speed daten en ga je iedereen van het andere geslacht ontmoeten. Dit duurt 3 minuten per keer. Tijd zat om te kijken of er een klik is en net voordat er een ongemakkelijke stilte kan vallen schuif je weer door. Nadat je iedereen hebt ontmoet is er ruimte om bij de bar nog wat te drinken en op diegene af te stappen waarmee je een klik hebt.

Ben jij klaar om die leuke man of leuke vrouw in het echt te ontmoeten? Dan is deze avond iets voor jou!

Wanneer: Dinsdag 4 juni
Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk Tijd: 20.00 uur (19.30 uur inloop) Leeftijd: 25 t/m 40 jaar Kosten: €15 euro p.p.
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl