LANGEDIJK - Na het grote succes van het Swaanzinnig Festival deze zomer vindt op 16 oktober het Swaanzinnig Griezelfestijn op Speelpark deSwaan plaats. Het thema is 'gezellig griezelen', met de nadruk op gezellig zodat het ook voor de allerkleinsten een leuk dagje uit is. Naast het festijn op deze zondag zal het park tijdens de hele herfstvakantie in Halloween sfeer aangekleed zijn en zullen er ook op de andere dagen een aantal extra activiteiten aangeboden worden. En uiteraard mag iedereen verkleed komen!

Griezelig gezellig
Aanvullend op al het bestaande speel- en klimplezier bij Speelpark deSwaan is er tijdens het Swaanzinnig Griezelfestijn extra veel leuks te doen in het thema 'gezellig griezelen'. Zo organiseert de scouting allerlei Halloween spelletjes en zetten ze een gezellig kampvuur op, zijn er optredens in griezelstijl van het Alkmaars showballet, heksje Fleur gaat spannende verhaaltjes vertellen en ballonnen vouwen. Ook kun je een spookachtige speurtocht doen of kies voor een griezel-glitter-tattoo op je arm. Lekker creatief aan de slag? Ga dan pompoenen uithollen en beschilderen en neem deze mee naar huis. Durf jij ook de horrorhapjes- en drankjes te proeven?

Herfstvakantie
Alle genoemde extra activiteiten vinden plaats op zondag 16 oktober, maar gedurende de hele herfstvakantie van 15 t/m 23 oktober is het speelpark in Halloween sferen. Het pompoenen uithollen & beschilderen én de speurtocht kun je ook op de andere dagen in de vakantie doen.

Ticketverkoop
De kaartverkoop is reeds gestart. Voor het Swaanzinnig Griezelfestijn op 16 oktober kost een entreeticket € 10,- in de voorverkoop en € 11,50 aan de kassa. Pompoenen uithollen en eten en drinken zijn hier niet bij inbegrepen. Op de andere dagen in de herfstvakantie geldt het reguliere tarief van € 8,50. Voor meer informatie over het festival en voor het bestellen van entreetickets kun je terecht op swaanzinnigfestival.nl