SINT PANCRAS - Na een mooie zomer met ruim 50.000 bezoekers, sluit zwembad de Bever het seizoen op sportieve en smakelijke wijze af met de SwipeOUT en Skik & Smullen.

Het succes van de aller eerste editie van de SwipeOUT in Zwembad de Bever zorgde ervoor dat de tweede editie dit jaar op 8 september plaatsvindt. Samen met het SwipeOUT team en de Nazomerfeesten wordt Zwembad de Bever op zaterdag 8 september omgetoverd tot een waar glijd-, stuiter- en jump paradijs. Van 12.00 tot 16.00 racen de deelnemende teams over de SwipOUT baan en strijden ze om de eerste plaats.

Aansluitend op de SwipeOUT kan er van 17.00 tot 22.00 worden genoten van een culinaire proeverij van hapjes en drankjes tijdens Skik & Smullen. Samen met een aantal enthousiaste ondernemers zorgen de vrijwilligers van “Skik in Suntereip” voor heerlijke hapjes om van te proeven aan de hand van een smulkaart.

Onder genot van muziek van een DJ, saxofonist Tim Bakker en zangeres Nicole Verouden van Popschool Your Song, heerlijke hapjes en een lekker drankje wordt het zomerseizoen van Zwembad de Bever feestelijk afgesloten.

Smulkaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij een van de verkooppunten. Let op: er is een beperkte oplage, dus op=op.Voor meer informatie over de activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.