HEERHUGOWAARD/LANGEDIJK - Ben je deze maand gestopt met roken of heb je de wens om te stoppen? Of wil je informatie over wat nicotine met je lichaam doet? Een deskundige van Brijder gaat het gesprek aan over nicotine. Niet alleen roken, maar ook vapen en snus komen aan bod. Ervaringen kunnen worden gedeeld en alle vragen kunnen worden gesteld.

Onderweg in een rookvrij oktober


Op 7 oktober, van 11.00 – 12.00 uur, vindt deze activiteit plaats in de bibliotheek in Heerhugowaard (Parelhof 1A). Ed Bakker van Brijder gaat daar met je het gesprek aan over nicotine.

Op 14 oktober,11.00 – 12.00 uur, vindt deze activiteit plaats in de bibliotheek in Langedijk (Bosgroet 4). Daar kan je in gesprek gaan met Andrea Breebaart van Brijder.

Aanmelden

Wil je meer weten over Stoptober onderweg in een rookvrij oktober? Meld je aan. Je bent van harte welkom. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan via www.bknw.nl via het tabblad 'doen' of bij de klantenservice in de bibliotheek of door te bellen naar 072 – 515 66 44.

Health Podium


Vanuit het preventieakkoord Dijk en Waard worden er in najaar 2023 en voorjaar 2024 tal van activiteiten georganiseerd rondom gezondheid. Het Health Podium is één van die activiteiten. Het Health Podium in de Bibliotheek Kennemerwaard is een fysiek podium waar mensen toegang hebben tot informatie en activiteiten die gericht zijn op gezondheid en welzijn. Hier worden workshops, lezingen en bronnen aangeboden om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde levensstijl en zelfzorg.