SINT PANCRAS - TB&S, gevestigd te Sint Pancras, levert het gehele jaar door de beste spitskool. Dagelijks als u dat wilt. Hoe dat lukt? Met de sterkste rassen, slimme teelt, veel ervaring en een efficiënt productieproces. De spitskool van TB&S groeit in het milde zeeklimaat van Noord Holland en in Portugal. Wat u proeft is constante smaak en kwaliteit. Wat TB&S betreft mag spitskool dan ook niet ontbreken in het groenteschap.

Ook paarse spitskool, flespompoen, Romaine sla, Baby Romaine sla (ook bekend als ‘Little Gem’) en paksoi worden bij TB&S met zorg en passie geteeld, geoogst en verpakt. Ze komen via het winkelschap op miljoenen tafels in heel Europa terecht. Iedereen aan de spitskool krijgen is het belangrijkste doel. En dat lijkt te lukken! De spitskool van TB&S kan namelijk altijd, in elke keuken, is erg lekker en gezond.

Het specialisme in spitskool telen vindt zijn oorsprong al meer dan 100 jaar geleden. Verschillende families verbouwden de gewassen die als een van de eerste groenten werden verhandeld op de Broeker Veiling. Sinds 2000 is TB&S gefuseerd uit de kennis en mensen van twee familiebedrijven en heeft het bedrijf nu vooral oog op innovaties in de groenteteelt. Men werkt samen met de beste veredelaars en hebben de blik op de toekomst gericht door de ontwikkelingen op de internationale markten in de gaten te houden.

TB&S maakt van spitskool telen een sport die men inmiddels goed onder de knie heeft. Met een kleine 100 medewerkers en 350 hectare grond in Nederland en 500 hectare in Portugal werkt men dagelijks efficiënt aan het leveren van verse spitskool door heel Europa. Men kent het klimaat, anticipeert op weersextremen en onder deze onvoorspelbare factoren is men immer in staat om houdbare kwaliteit te leveren.

Wilt u meer info over TB&S? Kijk dan eens op de website www.spitskool.com.

VACATURE Allround agrarisch medewerker
Kijk hier voor de vacature van allround agrarisch medewerker bij TB&S.