HEERHUGOWAARD - Meld je aan voor de Open Dag op donderdag 4 maart! Opleidingsbedrijven Espeq, IW Noord-Holland, SPG Infra en Tetrix Techniekopleidingen zijn op zoek naar (technische) leerlingen met minimaal een vmbo diploma. Op de Techniekcampus ga jij voor een MBO BBL opleiding op niveau 1, 2, 3 of 4!

Tekorten in de techniek
“De vraag vanuit het bedrijfsleven is heel duidelijk: ‘Help! We hebben mensen op technisch vlak nodig!’ Een grote uitdaging, want technisch geschoolden worden steeds schaarser. Van lassers en bouwvakkers tot wegenbouwers en elektriciens: in veel vakgebieden ontstaan steeds grotere tekorten aan goed opgeleid personeel.

Opleidingen sluiten aan op het bedrijfsleven
Alle opleidingen worden opgesteld in samenwerking met het bedrijfsleven. Ondernemers kunnen helpen door input te leveren voor die opleidingen, door te zeggen waaraan zij behoefte hebben. De aansluiting wordt dus steeds beter. Dat betekent dat leerlingen klaar worden gestoomd voor het echte werk! Met een afgeronde BBL-opleiding op de Techniekcampus in Heerhugowaard maak je dan ook grote kans op een baan met uitstekende toekomst mogelijkheden.

Waarom een BBL-opleiding op de Techniekcampus in Heerhugowaard?
 Baangarantie;
 Werken én leren combineren;
 Direct salaris verdienen;
 Persoonlijke begeleiding;
 4 dagen werken en 1 dag naar school;
 Opleidingskosten voor de praktijklessen worden betaald door je leerbedrijf.

Aanmelden voor de Open Dag
Kom jij ook naar de fysieke Open Dag op 4 maart? Schrijf je in bij één of meerdere opleidingsbedrijven via www.dudocxp.nl/opendag. De opleidingsbedrijven organiseren deze open dagen coronaproef, met tijdvakken en een beperkt aantal mensen tegelijk in het gebouw