LANGEDIJK - Een kop thee drinken, even genieten en aandacht voor jezelf of elkaar in het moment. In deze tijd kunnen we elkaar minder opzoeken, maar thee verbindt altijd.

Warme actie voor Langedijkers, door langedijkers.

Dat bracht Miranda Peereboom op het idee voor een actie voor Langedijkers door Langedijkers.
Met biologische kruidenthee als verbindende factor, want even puur genieten, dat verdient iedereen. Na een mooie Sint cadeau samenwerking met Stichting de Zonnebloem Langedijk Noord, wil ze nu iets doen voor de Voedselbank Langedijk. Voor elk huishouden dat bij de voedselbank is aangesloten doneert ze een kruidenthee moment.

Voedselbank deel actie
Hoe mooi zou het zijn als je weet dat bij aanschaf van jouw smakelijke thee, iemand anders in Langedijk ook kan genieten van een welzijn moment? Die gedachte heeft ze omgezet in een actie voor de voedselbank: Voor elk doosje thee dat in december wordt aangeschaft, gaan ook twee zakjes naar de voedselbank. Verschillende bedrijven hebben de thee dan ook al aangeschaft als geschenk voor hun personeel.

Om het in deze tijd iedereen die mee wil doen in Langedijk gemakkelijk te maken, worden bestellingen deze maand gratis thuisbezorgd. De thee kan online besteld worden via neuners.nl, info@neuners.nl of 0226-712312.

Miranda en haar team zorgen ervoor dat in de week voor kerst en in het nieuwe jaar de thee als cadeautje bij de voedselbank wordt bezorgd.