SINT PANCRAS - Ondanks het Coronavirus en het matige zomerweer van juni en juli heeft Zwembad De Bever op woensdag 12 augustus toch nog de 25.000ste bezoeker mogen ontvangen.


Net als de afgelopen dagen, kwam familie Postma uit Schagen lekker zwemmen bij de Bever. Vlak na openingstijd kwamen ze binnen en werden ze verrast, ze waren de 25.000ste bezoeker! Om dit te vieren kregen ze van Petra Kaan, het hoofd van Zwembad de Bever, een bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor 2021.

Door de Corona maatregelen gaat het dit jaar allemaal net even anders bij het zwembad. Bezoekers moeten via de website reserveren, er mag maar een beperkt aantal mensen naar binnen en zwemmers moeten zich houden aan looproutes en het houden van 1,5 meter afstand op de kant. Dit alles zorgt ervoor dat er toch minder bezoekers zijn dan andere jaren. Dankzij het warme weer van de afgelopen weken mocht de Bever toch nog de 25.000ste bezoeker verwelkomen.

Het team van de Bever is enorm blij dat het weer gezellig druk is en trots dat iedereen zich zo goed aan de maatregelen houdt!

Voor meer informatie over zwemmen bij de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebever.