HEERHUGOWAARD - In de afgelopen dagen hebben vele bewoners in het HAL-gebied (Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk) onze krant "update" in de brievenbus ontvangen. Het is inmiddels de derde jaargang van deze krant, maar gezien de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn wij helaas ingehaald door de realiteit bij de eerste uitgave van dit jaar.


Op het moment dat deze editie naar de drukker ging was er namelijk helemaal nog geen sprake van welke maatregelen dan ook. Vlak daarvoor hadden wij nog contact gehad met de organisaties van grote evenementen als Koningsdag en Kaaspop voor artikelen en ook onze evenementenkalender was compleet gericht op al het moois er in de komende maanden te wachten stond.

Helaas bleek de realiteit anders en zitten wij met z'n allen grotendeels thuis en staan er in deze uitgave van "update" helaas meerdere artikelen die inmiddels achterhaald blijken te zijn. Hier bieden wij uiteraard onze welgemeende excuses voor aan. Wij hopen van harte dat u alsnog geniet van de artikelen die wel relevant zijn en gaan weer hard in de slag om in het volgende kwartaal een update uit te brengen die wel up-to-date is.

Ondertussen kunt u voor al het actuele nieuws uit de regio uiteraard terecht op onze online dagbladen:
www.heerhugowaardsdagblad.nl, www.alkmaarsdagblad.nl en www.langedijkerdagblad.nl

Winacties
Ook voor de winactie-pagina begrijpt u dat m.b.t. de skybox-kaarten voor de wedstrijd AZ-Vitesse op 4 april deze geen doorgang kan vinden. Uiteraard kunt u wel reageren op deze winactie en kiezen wij een mooie wedstrijd uit zo gauw het voetbal weer van start gaat. Ook betreffende andere winacties kan het wat langer duren dan verwacht gezien de huidige maatregelen.

Niet ontvangen?
Heeft u de update helemaal niet ontvangen? Dan horen wij dat graag.
Stuur een berichtje met uw adresgegevens naar redactie@xyto.nl