LANGEDIJK - Sinds de verbouwing veranderen er regelmatig dingen in de bibliotheek. Soms zijn het kleine zaken, een andere keer worden er grotere veranderingen doorgevoerd. We blijven nog even bezig, maar ... het is bijna "af".

We zetten de meest opvallende veranderingen op een rijtje:
- Op 2 september gaat het gemeentehuis in de Binding open.
- De ingang van De Binding verplaatst van de ingang met de draaideuren onder de toren met de ringen naar de ingang aan de oostkant van het gebouw.
- De brievenbussen van diverse gebruikers van het gebouw zijn nu één brievenbus geworden bij de nieuwe ingang van de Binding.
- De Boekenbus van de bibliotheek is ook verhuisd naar de oostkant van het gebouw, niet naar de nieuwe ingang van de Binding, maar bevind zich nu bij de nis met het raam en de nooduitgang van de bibliotheek.
- In de centrale hal van het gemeentehuis zijn drie boekenkasten van de bibliotheek te vinden. Links en rechts van de ingang bij de zitjes aan het raam zijn de Waargebeurde verhalen aan de ene en de Langedijker boeken aan de andere kant te vinden. De reisboeken staan achterin de centrale hal, bij de ruimte waar je o.a. je paspoort kunt ophalen.
- De openingstijden van de bibliotheek: Op maandag gesloten, van dinsdag tot en met vrijdag open van 09:00 uur -20:00 uur en zaterdag open van 10:00 uur -13:00 uur.