'T VELD - Op 18 november a.s. viert Koor Interamvo dat zij al vijftig jaar zingende vrienden onder elkaar zijn. Immers, dat betekent Interamvo. ’s Middags om 13:00 is er een jubileumconcert en na afloop is er gelegenheid tot reünie. Iedereen is welkom!

Koor Interamvo staat onder leiding van dirigent Dick Opdam en kent veertig enthousiaste leden. Ooit begonnen als jongerenkoor, daarna werd het ritmisch koor en nu gaat het al weer wat jaren door als Koor Interamvo. Iedere maand trouw te horen in de Martinuskerk in ’t Veld, tevens locatie van het jubileumconcert, en daarnaast een groeiend populair repertoire. Een actieve en betrokken vereniging, zo vinden de leden. Ieder seizoen is weer anders met steeds nieuwe muzikale uitdagingen. Natuurlijk wordt er ook niet voorbijgegaan aan het feit dat zij inmiddels vijftig jaar bestaan.

En wie jarig is, trakteert! Daarom is het jubileumconcert vrij te bezoeken. Komt allen en zegt het voort want het koor wil dit vieren in een kerk vol mensen; het moet een bijzondere middag worden! Opgeven voor de reünie is niet nodig maar er wordt natuurlijk gehoopt om veel oud (combo) leden te zien.f