LANGEDIJK - Feestelijke paal project ‘te Langedijk

Vandaag, was een bijzondere dag. Niet alleen voor de kopers maar ook voor alle anderemedeopdrachtgevers en betrokkenen die hebben gewerkt aan dit schitterende project op deze fantastische plek. Op deze dagWij huldigden bij dezewe de start van de realisatie van woningbouwproject ‘Lantvaert’ in Westerdel te Langedijk in, een mijlpaal dat zeker gevierd mocht worden. Wethouder Nils Langedijk opende officieel het project met een woordje voor alle genodigden. Hierna werd de eerste paal geslagen. “Het slaan van de feestelijke paal is altijdwas een mooi moment, maar in dit geval extra mooi voor ons gezien het tijdspad van de ontwikkeling alhier”, vertelt Piet-Jan Ooms, directeur bij Ooms Bouw & Ontwikkeling, “Alle toekomstige bewoners van klieleingroot tot grootklein mochten iets moois kleuren of hun (hand)tekening zetten op de feestelijke paal.“

Na de feestelijke handeling was er nog een gezellig samenzijn van alle kopers en betrokkenen in de feesttent op de bouwplaats. Vooral voor de kopers een prettige gelegenheid om even een praatje te maken met hun toekomstige buren.

37 woningen in deelgebied De Straatjes
Westerdel is verdeeld in drie deelgebieden:
- De Centrale Buurt, welke is al bijna geheel opgeleverd is.
- De Eilanden, welk deelgebied hierna ontwikkeld wordt en
- De Straatjes, welke aan de noordrand van Westerdel ligt, tegen de Pieter Zeemanweg, waarligt Lantvaert gebouwd wordt.

De straatjes wordt een autoluwe en dus kindvriendelijke wijk met een variatie aan woningen en uitstralingen. Tevens heeft men over het water een weids uitzicht op weilanden en akkerbouw. Lantvaert bestaat uit 37 woningen verdeeld over zeven typen. Dit zijn Midden- en hoekwoningen,tweekappers en vrijstaande woningen: voor elk wat wils. Alle woningnen zijn aangesloten op de duurzame stadsverwarming van de HVC.

Wij wensen de kopers een goede bouw waar zij nadien mileuvriendelijk en modern kunnen wonen in een prachtige omgeving

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun komst en kijken uit naar een voorspoedige bouw!