ALKMAAR - Ben jij weer toe aan beweging in de buitenlucht? Wil je in groepsverband werken aan meer kracht, balans en ontspanning? Meld je dan aan voor een yogales bij De Waterkant.


Het wordt tijd om weer lekker naar buiten te gaan en het mag ook weer! Juist door de deur weer uit te gaan creëer je een momentje voor jezelf waarin je werkt aan je lichaam en geest.

We ervaren steeds meer druk en stress in ons leven. Deadlines die we moeten halen, sportlessen die we willen volgen, vrienden die we willen zien en misschien wel een gezinsleven. Maar waar is de tijd voor jezelf? Waar is de tijd om uit te rusten, te herstellen en de aandacht weer helemaal bij jezelf te brengen?

Mind Events Factory biedt de oplossing. Eén uurtje yoga per week heeft al effect. In dat uurtje heb je alle aandacht voor jezelf, je lichaam en je geest. Door de bewegingen en houdingen leer je je lichaam beter kennen en ernaar te luisteren. De voordelen van yoga zijn eindeloos. Yoga geeft je kracht en flexibiliteit, zorgt voor bewustwording, verbetert je ademhaling, vermindert stress, maakt je vitaler en energieker en zorgt ervoor dat je meer in het hier en nu leeft.

Vanwege omstandigheden van de afgelopen tijd is het juist nu helemaal belangrijk om een moment voor jezelf te nemen en weer te werken aan conditie, kracht en ontspanning. Waarschijnlijk zijn er grote aanpassingen in je leven geweest, waardoor je levensstijl misschien is veranderd. Misschien ben je thuis gaan werken, moest je je kinderen lesgeven of ben je helemaal vrij. Deze grote veranderingen kunnen zorgen voor stress. En dat wil je niet! Misschien ervaar je de stress nu pas echt nu we weer terug naar normaal gaat. Het is dan juist zo belangrijk om weer wat te gaan doen aan lichaamsbeweging en ontspanning.

Bij Mind Events Factory zijn er diverse yogalessen en workshops die je in je eigen tempo kan volgen. Meer hierover vind je op de website van Mind Events Factory: www.mindeventsfactory.com.