DIJK EN WAARD/BERGEN - Zomer BiebStart staat bij Bibliotheek Kennemerwaard in het teken van kinderen van 0 tot 4 jaar. Er worden boekjes voorgelezen en aansluitend activiteiten gedaan die bijdragen aan de ontwikkeling van de kleintjes. Ook is het een mooie gelegenheid voor ouders om andere jonge ouders te ontmoeten.

Voor de zomervakantie staan er weer een aantal creatieve en gezellige activiteiten gepland. Zo worden er allerlei spelletjes uit de kast getrokken, boekjes voorgelezen en liedjes gezongen.

Waar en wanneer

In de zomervakantie wordt er elke dinsdagochtend voorgelezen in de bibliotheek in Bergen, Dreef 1. En elke woensdagochtend in de bibliotheek in Langedijk, Bosgroet 4. In beide bibliotheken begint BiebStart om 10.00 uur en duurt ongeveer een uurtje.

Aanmelden

Jij en je kind(eren) zijn van harte welkom op onze BiebStart ochtenden. Deelname aan BiebStart is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor het complete overzicht van alle Zomer BiebStart momenten op bknw.nl/agenda of volg BiebStart op facebook.com/BiebStart/ voor leuke (voorlees)tips en al het nieuws rond Biebstart.