DIJK EN WAARD - De zomervakantie… Zes weken vol leuke dingen. Voor de meeste gezinnen dan… Want een dagje naar de speeltuin, buiten spelen met je fiets of skateboard, een bezoekje aan het zwembad of een simpel ijsje: dat zit er voor ruim 300.000 kinderen en hun ouders in Nederland niet in. Huishoudens met een laag inkomen hebben gewoonweg niet de mogelijkheden om deze activiteiten te ondernemen.


Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk wil in samenwerking met sponsoren en inwoners van Dijk en Waard zorgen voor wat zomerse verrassingen voor de kinderen van deze gezinnen.

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen, maar vaak weet men niet hoe of wat. Door je aan te melden bij de Stichting Present als gever, een zogeheten Zomervlinder, wordt je gekoppeld aan een gezin met een laag inkomen. Je haalt bij Present een tas op en vult deze met een aantal zomerse verrassingen. Dan kun je denken aan stoepkrijt, waterballonnen, bon voor een ijsje of wellicht ga je gezellig met zijn allen picknicken of naar de speeltuin.

Wil je graag iets voor een ander doen en je aanmelden als Zomervlinder? Ga naar de website zomervlinders.nl of scan de QR code en geef je op!

Aanmelden kan tot 13 juni. Zie ook onze facebookpagina @zomervlinders

Voor vragen kun je ons bereiken via info@presentheerhugowaard-langedijk.nl