SINT PANCRAS - Afgelopen zondag was een leuke dag bij de Bever, de bezoekers waren gezellig, er was een leuk verjaardagsfeestje met piraat als thema en het zonnetje liet zich na la wachten ook even zien. Aan het einde van de dag kwam de klapper, namelijk de 25.000ste bezoeker!

Om kwart voor vijf liep de acht jarige Twan Tesselaar met zijn ouders door de poort om nog even snel voor sluitingstijd te zwemmen. Nietsvermoedend liep hij naar het water toen er omgeroepen werd dat de 25.000ste bezoeker was ontvangen, en dat was Twan!Twan werd, met een grote glimlach op zijn gezicht, verrast met een grote bos bloemen, een lekkere handdoek en een persoonlijk abonnement voor volgend jaar.

De 25.0000ste bezoeker is dit jaar later gevallen dan normaal. Het minder mooie weer met af en toe een zomerse uitspatting zorgde ervoor dat de 25.000ste even op zich liet wachten. Maar het personeel van de Bever is klaar voor het mooie weer en hoopt dat er met de voorspellingen van warm weer veel bezoekers komen.

Zwembad de Bever is tijdens de vakantie periode op maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 20.00 open en in het weekend van 11.00 tot 17.30. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen vroege volgens van 07.00 tot 09.00 banen komen zwemmen. Kortom, genoeg gelegenheid om lekker te komen zwemmen deze zomer!

Voor meer informatie over de openingstijden of activiteiten van Zwembad de Bever kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl of www.facebook.nl/zwembaddebeverbuitenbad.