SINT PANCRAS - Het jubileumjaar van Zwembad de Bever wordt goed afgesloten op 14 september, met de Swipe, Bever en Bites. 's Middags is er net als de voorgaande jaren een spannende Swipe Out waarbij de deelnemers behendig over het parcours op het water racen. Na de Swipe Out gaat om 16.00 het jubileumsfeest met Bever & Bites van start. Er worden heerlijke hapjes en drankje verzorgd door lokale ondernemers, en wie jarig is trakteert, dus ook de Bever zorgt voor wat lekkers.

Hapjes worden onder anderen verzorgd door Molenaar Aardappelen & Groentengroothandel, Sylvie Schumacher met het van der Meij College, Activfood, Eet op Locatie, De Koffiebroers, De Waerden, Francijna Cooking Mama en De Burg.

Om mee te doen aan Bever & Bites kan er een Bite kaart gekocht worden, hiermee kun je van de heerlijke hapjes genieten. Een Bite kaart, met 10 bites, voor volwassene kost €15. Voor kinderen t/m 11 jaar is er een Bite kaart met 6 bites, die kost €10. De kaarten zijn verkrijgbaar online en bij de Bever.

Naast de Bites, zijn er ook muntjes verkrijgbaar voor een lekker drankje. Met lekkere hapjes, drankjes en swingende live muziek van Tim Bakker en Nicole Verouden van Popschool Your Song belooft het weer een gezellig feest te worden!

Kijk hier voor de online ticketverkoop