SINT PANCRAS - Feest voor het hele gezin, opa, oma, vrienden en buren: kinderen en volwassenen die minimaal een A-diploma bezitten, kunnen maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei weer meedoen aan de zwemvierdaagse in De Bever!

Doe je ook mee?
Je hebt vijf dagen de tijd om tijdens de vrije zwemuren vier keer te komen zwemmen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk – in je eigen tempo, dus even uitrusten tussen de baantjes door is geen probleem. Iedere dag is er voor de deelnemers na hun inspanningen iets lekkers en een leuk spel om aan mee te doen. Je kunt natuurlijk ook nog heerlijk vrij zwemmen. En wie weet kom je onze jarige Berry de Bever nog tegen!

Maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur zijn er tellers bij het bad om je prestaties bij te houden. Als je de vierdaagse hebt afgerond, ligt er een prachtige medaille voor je klaar.

Baantjestellers gezocht
Men zoekt nog mensen die het leuk vinden om te helpen met tellen! Gezelligheid, koffie, heerlijke koek: we vertroetelen je volop, want we zijn dolblij met je hulp. Je kunt je opgeven bij de kassa van De Bever.

Zwemmen voor Unicef
Ook dit jaar kun je je laten sponsoren om voor Unicef geld op te halen. Voor degene die het hoogste bedrag bij elkaar zwemt, is er een leuke prijs.

Doe je ook mee met de sportieve en supergezellige zwemvierdaagse?