RIF Gevelrenovatie en Onderhoud in Alkmaar

Bezoekadres:

RIF Gevelrenovatie en Onderhoud

Stetwaard 71
1824VB Alkmaar
M06-26714975
Einfo@rifgevelrenovatie.nl
Whttp://www.rifgevelrenovatie.nl
RIF gevelrenovatie heeft, zoals reeds genoemd, meer dan 21 jaar ervaring in de branche. Ons team bestaat uit 5 personen, met elk zijn eigen specialiteit. Zo bent u altijd verzekerd van een vakman op elk terrein. Tijdens onze werkzaamheden gaan wij niet alleen als vakman te werk, maar zorgen we ook dat het werk netjes, zorgvuldig en met zo min mogelijk overlast wordt uitgevoerd. Zo plakken wij alles af, en dragen wij zorg voor een juiste afvoer van de afvalproducten.

Omdat wij investeren in ons bedrijf en in de klant, werken wij altijd met de nieuwste en modernste apparatuur, die daardoor goed is af te stellen voor elke steensoort. Tevens werken wij met milieuvriendelijke producten, leveren garanties en zijn in het bezit van certificaten, zoals het VCA-certificaat.

RIF gevelrenovatie
biedt u een totaalpakket op het gebied van gevelrenovatie en onderhoud. Of het nu gaat om uw woonhuis of bedrijfspand, goed onderhoud en een mooie uitstraling is niet alleen belangrijk, maar geeft ook nog eens een flinke meerwaarde aan uw pand !

RIF gevelrenovatie
werkt met de modernste apparatuur, milieuvriendelijke stoffen en geeft maar liefst 10 jaar garantie op het werk. Zo geven wij bijvoorbeeld een onafhankelijk certificaat bij het impregneren van uw muren, en beschikken over alle certificaten zoals het CVA.

Foto's van RIF Gevelrenovatie en Onderhoud

RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 1
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 2
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 3
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 4
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 5
RIF Gevelrenovatie en Onderhoud image 6