SINT-PANCRAS - De jaarlijks terugkerende toernooien ‘Beverkoogje juniorentoernooi’ en het Vis aan Zee Beverkoog toernooi komen er weer aan! Deze toernooien zullen plaatsvinden in week 25 en 26 van 2019 bij T.C. Sint Pancras.

Beverkoogje
Dit regionaal hoog aangeschreven juniorentoernooi zal plaatsvinden vanaf 15 t/m 23 juni 2019. De wedstrijden worden verdeeld in leeftijdscategorieën, enkelspel en dubbelspel. Inschrijven kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/home.

Kosten per categorie: € 7,00 p.p. (2 categorieën: € 11,00 p.p.)
Contact: jeugdtoernooi@tcsintpancras.nl

Inschrijven kan t/m 9 juni!

Vis aan Zee Beverkoogtoernooi
Het open toernooi zal één week na het juniorentoernooi plaatsvinden (22 t/m 30 juni 2019). Hierbij wordt er gespeeld in speelsterktes en leeftijdscategorieën. Er wordt gespeeld in de categorie enkel, dubbel en mix. Ook voor dit toernooi kunt u zich inschrijven via https://mijnknltb.toernooi.nl/home.

Kosten per categorie: € 10,00 p.p. (2 categorieën: € 20,00 p.p.)
Contact: toernooi@tcsintpancras.nl

Inschrijven kan t/m 15 juni!

Neemt u geen deel aan het toernooi? Geen probleem! Voor de sfeer alleen al is het dubbel en dwars de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het mooie tennispark! Op het terras, kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl u de tenniswedstrijden aanschouwt.

U bent van harte uitgenodigd om er één groot feest van te maken!