BROEK OP LANGEDIJK - In de 1e Klasse A hebben BOL en Valken '68 in een levendig duel de punten gedeeld. De ploeg van Erwin Tump kwam tegen de promovendus uit Valkenburg (Zuid Holland) niet verder dan 2-2.

Terwijl de regen gestaag neerdaalde in Broek op Langedijk maakten beide ploegen er een boeiend duel van. Beide ploegen kregen in de openingsfase kansen. Bij de thuisploeg stuitte Danny Konijn op de keeper van de gasten terwijl aan de andere kant keeper Steven Boon, die de geblesseerde Melvin Habets verving, ook twee keer handelend moest optreden. Na een dik half uur kwam de thuisploeg op voorsprong toen bas Jonker koppend kon scoren vanuit een corner. Lang duurde die voorsprong echter niet want drieminuten later kon Marc Langeveld bij de tweede paal de gelijkmaker laten aantekenen.

Een kwartier na de rust, BOL had in die fase moeite om het spel te maken, namen de Zuid-Hollanders een voorsprong toen Rody Redel van dichtbij kon scoren. Halverwege de tweede helft wisten de Broekers echter toch op gelijke hoogte te komen toen Dennis Rijs de mee opgekomen Rene Rootlieb aanspeelde die vanuit een moeilijke hoek raak mikte. Door de vele energie die beide ploegen in de strijd gooiden was men in de slotfase niet meer bij machte om een beslissing te forceren en met het gelijke spel konden de meesten dan ook wel leven.