CASTRICUM Op bezoek bij laagvlieger FC Castricum is BOL vrolijk doorgegaan met hetgeen waarmee het 2017 eindigde, winnen. De ‘Broekers’ haalden behoorlijk uit. De ploeg was al vrij snel zeker van de zege die uiteindelijk in grote cijfers eindigde, 0-7.

Al voor rust was het duel gespeeld. Toch was het begin niet denderend. ,,Na een moeizaam begin waarin Xander Snoek een één op één duel wist te winnen, kwamen we beter in de wedstrijd” zag coach Bart Hoogland. “Mooie aanvallen leidde tot een 4-0 voorsprong”. Drie doelpunten daarvan vielen via spits Sietse Brandsma.

In het tweede bedrijf liep BOL verder uit via tweemaal Alex van Enoo, en een keer Martijn Ton. Het leverde een 0-7 eindzege op. ,,Prachtig” aldus Hoogland. Naast de zege van de ploeg leden concurrenten HFC EDO en Monnickendam puntverlies. ,,De uitslagen zijn gunstig maar we zitten nu op de helft, we moeten dus scherp blijven.