BROEK OP LANGEDIJK - Enkele dagen nadat trainer/coach Erwin Tump bekend maakte na dit seizoen te zullen opstappen bij BOL heeft de ploeg een zeer belangrijke zege geboekt op concurrent Hoogland: 2-1.


Tump liet eerder deze week weten het seizoen met BOL goed te willen afsluiten en daar voetbalde de ploeg ook naar in de inhaalwedstrijd tegen Hoogland. De thuisploeg liet zich niet afschrikken door een snelle tegentreffer van Al Haydar en hoewel het voetballend niet altijd even goed was ging men vol de strijd aan. De beloning daarvoor viel in de blessuretijd van de eerste helft toen Ruben Beentjes de 1-1 liet aantekenen.

Wetende dat men met een gelijkspel noet veel zou opschieten gingen de Langedijkers op zoek naar de winst en die viel uiteindelijk vlak voor tijd toen Timo Schouwink de beslissende 2-1 maakte, hetgeen voor dolle vreugde op Het Bolwerk zorgde.

Promovendus BOL staat in de vierde divisie nog altijd voorlaatste, maar nadert met de derde zege van het seizoen de concurrentie en heeft nog altijd twee inhaalwedstrijden tegoed. Op 20 januari hervat men de competitie met een thuisduel tegen ARC.