BROEK OP LANGEDIJK – BOL heeft afgelopen zaterdagmiddag een punt overgehouden aan het treffen met ARC. In eigen huis kreeg het meerdere kansen, maar wist deze niet te benutten. Uiteindelijk deelde het de punten met de ploeg uit Alphen aan den Rijn, 1-1.

In eigen huis kende BOL een prima begin met kansen voor Sietse Brandsma en Martijn Ton. ‘Voetballend was ARC dominanter alleen wij creëerden kansen’, zei trainer/coach Bart Hoogland na afloop. Het leverde echter geen doelpunten op waardoor beide teams met een 0-0 tussenstand de rust in gingen.

Na rust begon BOL eveneens scherp. Ook nu werden de kansen niet benut. Twintig minuten voor tijd as het Stefan den Horder die ARC op voorsprong bracht. ‘Daarna kwam de BOL kracht tot uiting’, vervolgde Hoogland. Het was Sietse Brandsma die een penalty hoog binnenschoot waardoor de ploeg uit Broek op Langedijk op gelijke hoogte kwam. ‘Ik hou er een beetje een dubbel gevoel aan over, maar ik ben oh zo trots op de teamspirit.’

De puntendeling met ARC zorgt ervoor dat BOL na zeven wedstrijden negen punten heeft. De nummer acht van de Eerste Klasse A is komend weekend vrij. Over twee weken speelt de ploeg op bezoek bij WV-HEDW.

BOL – ARC 1-1 (0-0)
0-1 Stefan den Horder
1-1 Sietse Brandsma (penalty)