HUIZEN - CSV BOL blijft in zwaar weer zitten in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Mark de Vries staat voorlaatste nadat het bezoek aan Huizen alweer de vijfde nederlaag op rij opleverde.

Dat het duel tegen het hoog geklasseerde SV Huizen moeilijk zou worden was vooraf duidelijk, maar toch wist BOL in de eerste 25 minuten nog wat speldenprikjes uit te delen onder meer via Martijn Ton wiens poging nog net tot corner werd verwerkt. Het betere Huizen slaat halverwege de eerste helft in kort tijdsbestek tweemaal toe waarna het verzet van de Langedijkers direct is gebroken. In beide gevallen is het Sebastian van Kammen die een vrije trap achter keeper Steven Boon schiet. Zoals eerder dit seizoen gaan de BOL-koppies hangen en de thuisploeg neemt nog voor rust verder afstand door doelpunten van Tristen Kroeze en Tim Krux.

Huizen speelt de wedstrijd in de tweede helft gecontroleerd al weet Krux nog wel voor een tweede keer raak te koppen uit een corner van Van Kammen met een 5-0 eindstand tot gevolg. BOL mag hopen dat de ommekeer komende zaterdag volgt als men in eigen huis ZOB ontvangt.